INSON RESURSLARI MENEJMENTIDA ZAMONAVIY MOTIVATSIYA USULLARI - Jamoliddinov , Temur (THE PLACE AND ROLE OF TURKEY AND THE NEAR REGION IN THE PROCESSES OF SCIENTIFIC, SOCIAL, AND CULTURAL DEVELOPMENT, 2025)
Maqolada inson resurslari menejmentida motivatsiyaning o‘rni, xodimlarni rag‘batlantirishda zamonaviy yondashuvlar, moddiy va nomoddiy motivatsiya usullari, shuningdek zamonaviy kompaniyalarda qo‘llanilayotgan ilg‘or tajribalar tahlil qilinadi.