Chizmachilik darslarida zamonaviy raqamli texnologiyalarni tatbiq etishning pedagogik imkoniyatlari - Raximova Gulsanam Hazrat qizi (NEW SCIENTIFIC PERSPECTIVES AT THE INTERSECTION OF LANGUAGE, CULTURE, AND TECHNOLOGY, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada chizmachilik darslarida zamonaviy raqamli texnologiyalarni tatbiq etishning pedagogik imkoniyatlari tahlil qilinadi. Tadqiqotda o‘quvchilarning ijodiy va texnik ko‘nikmalarini rivojlantirish, darslarni interaktiv va samarali tashkil etish, shuningdek, virtual loyihalar, interaktiv dasturlar va multimedia vositalari yordamida o‘quvchilarning mustaqil ijodiy faoliyatini rag‘batlantirishga qaratilgan metodik yondashuvlar ko‘rib chiqiladi.