KUTUBXONACHI FAOLIYATIDA SHAXSIY BREND VA IMIDJ MUHIMLIGI - Abdullaeva Nurjamal Maxsudovna (NEW SCIENTIFIC PERSPECTIVES AT THE INTERSECTION OF LANGUAGE, CULTURE, AND TECHNOLOGY, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kutubxonachining shaxsiy brendi va imidjining ahamiyati tahlil qilinadi. Kutubxonachining professional imidji, foydalanuvchilar va hamkasblar bilan munosabatlarni shakllantirish, kasbiy obro‘ va ishonchni mustahkamlashdagi roli yoritilgan. Maqolada shaxsiy brendni yaratish, kommunikativ ko‘nikmalarni rivojlantirish, professional etika va zamonaviy kutubxonachilik xizmatlarida brendning o‘rni batafsil ko‘rib chiqilgan.