KICHIK BIZNES VA TADBIRKORLIKNI KREDITLASHDA ZAMONAVIY YONDASHUVLAR - Bozorboyev Diyorbek Po'lat o'g'li (NEW SCIENTIFIC PERSPECTIVES AT THE INTERSECTION OF LANGUAGE, CULTURE, AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqola kichik biznes va tadbirkorlikni kreditlash jarayonida zamonaviy yondashuvlarni ilmiy tahlil qiladi. Tadqiqot davlat siyosati, moliya institutlari va banklar tomonidan taqdim etilayotgan kredit mahsulotlari, mikrokreditlash, garov va kafillik tizimlari, shuningdek, raqamli kredit platformalarining samaradorligini o‘rganadi. Shu bilan birga, maqolada zamonaviy innovatsion metodlar, risklarni baholash va moliyaviy barqarorlikni ta’minlash usullari tahlil qilinadi. Natijalar shuni ko‘rsatadiki, kichik biznes va tadbirkorlikni samarali kreditlash milliy iqtisodiyotning o‘sishini rag‘batlantiradi va ish o‘rinlarini yaratishga xizmat qiladi.