RAQS SAN’ATIDA EMOTSIONAL IFODA: PSIXOLOGIK JIHATLAR - Muratbekova Turdigu'l Tursinbekovna (NEW SCIENTIFIC PERSPECTIVES AT THE INTERSECTION OF LANGUAGE, CULTURE, AND TECHNOLOGY, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada raqs san’atida emotsional ifoda va uning psixologik asoslari tahlil qilinadi. Harakat va his-tuyg‘ular o‘rtasidagi o‘zaro bog‘liqlik, ijrochining ruhiy holati, sahnaviy holat va tomoshabinga ta’sir mexanizmlari o‘rganiladi. Shuningdek, raqs orqali emotsional holatni ifodalashda psixologik tayyorgarlik, ichki motivatsiya va ijodiy holatning ahamiyati yoritilgan.