Tasviriy san’at darslarida kreativlik va ijodiy tafakkurni rivojlantirishning pedagogik imkoniyatlari - Gadoyev Ibrohim Niyozovich (NEW SCIENTIFIC PERSPECTIVES AT THE INTERSECTION OF LANGUAGE, CULTURE, AND TECHNOLOGY, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tasviriy san’at darslarida o‘quvchilarda kreativlik va ijodiy tafakkurni shakllantirishning pedagogik asoslari tahlil qilingan. Maqolada turli didaktik usullar, interfaol metodlar va amaliy mashg‘ulotlar orqali o‘quvchilarning badiiy tafakkurini rivojlantirish yo‘llari ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, ijodiy yondashuvni rag‘batlantirish, san’at asarlarini tahlil qilish va o‘z ijodiy ishlarini yaratish jarayonidagi metodik imkoniyatlar yoritilgan.