“MAKTABLARDA DARSDAN TASHQARI TO‘GARAK MASHG‘ULOTLARI ORQALI O‘QUVCHILARNING ZAMONAVIY INNOVATSION BILIMLARINI RIVOJLANTIRISH” - Djabbarova Nargiza Bakitovna (NEW SCIENTIFIC PERSPECTIVES AT THE INTERSECTION OF LANGUAGE, CULTURE, AND TECHNOLOGY, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktablarda darsdan tashqari to‘garak mashg‘ulotlari orqali o‘quvchilarning zamonaviy innovatsion bilimlarni egallash jarayoni tahlil qilinadi. Tadqiqotda interaktiv pedagogik usullar, loyihaviy faoliyat va raqamli texnologiyalardan foydalanish orqali o‘quvchilarning ijodiy va intellektual salohiyatini rivojlantirish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, maqolada o‘quvchilarning mustaqil fikrlashini rag‘batlantirish va innovatsion faoliyatga jalb qilish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.