XALQARO HUQUQDA KIBERXAVFSIZLIK MASALALARI: YANGI TAHDIDLAR VA GLOBAL HUQUQIY YECHIMLAR - Aliyev Asilbek Baxromovich (NEW SCIENTIFIC PERSPECTIVES AT THE INTERSECTION OF LANGUAGE, CULTURE, AND TECHNOLOGY, 2025)
Annotatsiya: Maqolada xalqaro huquq kontekstida kiberxavfsizlik masalalari, yangi tahdidlar va ularni hal etish bo‘yicha global huquqiy yechimlar tahlil qilinadi. Tadqiqot doirasida kiberhujumlar, davlatlararo kiber tahdidlar, shaxsiy ma’lumotlar xavfsizligi va xalqaro konvensiyalar asosida qabul qilingan normativ-huquqiy chora-tadbirlar ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, maqolada kiberxavfsizlik sohasidagi xalqaro hamkorlik va O‘zbekiston tajribasi ham tahlil qilinadi.