TURLI PSIXOLOGIK MAKTABLAR NUQTAI NAZARIDA BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA INTELLEKT SHAKLLANISHIGA OID ASOSIY YONDASHUVLAR - Xonzafarov , Og‘abek (NEW SCIENTIFIC PERSPECTIVES AT THE INTERSECTION OF LANGUAGE, CULTURE, AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida intellekt shakllanishi bo‘yicha psixologik maktablarning yondashuvlari, psixologik maktablar namoyondalarining ilmiy qarashlari keltirilgan bo‘lib, boshlang’ich sinf o’quvchilarining intellekt shakllanish jarayoni va bu jarayonning psixologik asoslari haqida so‘z boradi.