ROHINGYA MUSULMONLARINING GEOSIYOSIY VA MIGRATSION HOLATI - Nazarov , Didar (NEW SCIENTIFIC PERSPECTIVES AT THE INTERSECTION OF LANGUAGE, CULTURE, AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqolada Rohingya musulmonlarnong hayot tarzi, geosiyosiy ahvoli va migratsiyada tutgan oʻrni chuqur va qisqa holatda bayon qilinadi. Maqolada ushbu xalqlarning yashash hududi geografik xaritalarda koʼrsatib beriladi va tahlil qilinadi.