Psixologik salomatlikning inson hayotidagi o‘rni va unga erishish - Qalandarova Yulduz Bahramovna (NEW APPROACHES IN EDUCATION: PEDAGOGY, INNOVATION, AND DEVELOPMENT, 2026)
Mazkur maqolada Psixologik salomatlikning inson hayotidagi o‘rni va unga erishish masalasi tahlil qilinadi. Unda psixologik salomatlik tushunchasining mazmun-mohiyati, asosiy tarkibiy qismlari, unga ta’sir etuvchi omillar hamda zamonaviy jamiyat sharoitida uchraydigan muammolar hamda ularni bartaraf etishga qaratilgan yo‘llar haqida fikr yuritilgan.