Maktabgacha ta’lim tashkilotida san’at markazida tasviriy faoliyatining ahamiyati - Nishonova Nargiza Abdumuxammad qizi (NEW APPROACHES IN EDUCATION: PEDAGOGY, INNOVATION, AND DEVELOPMENT, 2025)
Annotatsiya; bolalarni tabiat, musiqa va ijod dunyosiga jalb qilish va bolani o’rgatish; mustaqil ravishda bilimlarni egallash, bilimga bo’lgan qiziqishni rivojlantirishga, yangi bilimlarni olishga bo’lgan ehtiyoj, o’rganish va rag‘batlantirish, shu bilan birga sub’ekt bo’lish