Keys ta`lim texnologiyasi metodlarining turlari,amalga oshirish bosqichlari,o`ziga xosligi va ulardan biologiya darslarida foydalanishning samaradorligi - K.R.Yo‘ldashev; Z.R.Tajiyev; Z.J.Qurbondurdiyev; Sh.O.Odamboyeva (NEW APPROACHES IN EDUCATION: PEDAGOGY, INNOVATION, AND DEVELOPMENT, 2025)
Ushbu maqolada Keys -stadi metodining turlari,bosqichlari,o`ziga xosligi hamda Zoologiya darslarida “Sutemizuvchilar sinfi bobiga oid mavzularni o‘qitishda mini- keyslardan foydalanishning afzalliklari haqida fikr-mulohazalar bayon qilingan.Shu bilan birga yovvoyi tur sutemizuchilarning kamayib ketish sabablari haqida ma`lumot berilgan.