Xorazm Milliy tabiat bog’ida muhofazaga olingan sut emizuvchilar turlari va ularning bioekologik hususiyatlari. - K.R.Yo‘ldashev; Z.Sh.Nazarboyeva; U.A.Jumanazarova (NEW APPROACHES IN EDUCATION: PEDAGOGY, INNOVATION, AND DEVELOPMENT, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Xorazm Milliy tabiat bog`ining tashkil qilinishi va unda muxofaza qilinayotgan qizil kitobga kiritilgan sut emizuvchilar turlarining bioekologik xususiyatlari bayon qilingan.Xorazm milliy tabiat bog`ida hozirgi kunda 30 dan ortiq sut emizuvchi muxofazaga olingan.Maqolada ularning 9 turi haqida ma`lumot berilgan.