INKLUZIV TA’LIM SHAROITIDA BIOLOGIYA FANI: MOSLASHTIRILGAN METODLAR VA YONDASHUVLAR - Ibrohimova Nodirabonu Xayrullo qizi (NEW APPROACHES IN EDUCATION: PEDAGOGY, INNOVATION, AND DEVELOPMENT, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biologiya fanini inkluziv ta’lim sharoitida o‘qitishning metodik jihatlari, moslashtirilgan pedagogik yondashuvlar va o‘quv jarayonini samarali tashkil etish yo‘llari yoritilgan. Maqolada o‘qituvchining inklyuziv kompetensiyasi, dars jarayonida vujudga keladigan muammolar hamda ularni bartaraf etish bo‘yicha ilmiy-amaliy takliflar ham bayon etilgan.