ANALYSIS OF THE GLOBAL DISTRIBUTION OF PLATINUM IN RAW MINERAL MATERIALS - Abdirazakov Akmal Ibragimovich; Normatov Shaxzod Xudayberdi o‘g‘li; G’aniyev Barkamol Eshdavlat o’g’li (NEW APPROACHES IN EDUCATION: PEDAGOGY, INNOVATION, AND DEVELOPMENT, 2026)
Ushbu maqolada platina guruhi elementlarining dunyo mamlakatlarida mavjud bo‘lish holatlari va turlari, shu bilan birga platina guruhi elementlarining qazib olish usullari, yer yuzida qay holatda va birikma shaklida o‘chrashi, zaxiralari haqida ma’lumotlar keltirilgan