INTERAKTIV TA’LIM MUHITINI YARATISHDA ONA TILI DARSLARINING O‘RNI VA AHAMIYATI - Bozorova , Nozigul (NEW APPROACHES IN EDUCATION: PEDAGOGY, INNOVATION, AND DEVELOPMENT, 2025)
Mazkur tezisda interaktiv ta’lim muhitining nazariy va amaliy jihatlari, ona tili darslarida interaktiv metodlardan foydalanishning samaradorligi, shuningdek, bu jarayonda o‘quvchilarning ijodiy va mantiqiy tafakkurini rivojlantirish masalalari yoritilgan. Ona tili darslarini innovatsion yondashuv asosida tashkil etish ta’lim sifatini oshirishning muhim omili sifatida tahlil qilinadi.