ФРАНЦ КАФКА ИЖОДИДА ТУШ ВА МИФ ТАЛҚИНИ - Махматкулова Зарина Нуриллаевна (NEW APPROACHES IN EDUCATION: PEDAGOGY, INNOVATION, AND DEVELOPMENT, 2026)
Ушбу мақолада ҳаётнинг ўзига хослигини тайин этиш ҳамда тушнинг мифга алоқадорлигини синтезлаш борасида атрофлича фикр юритилди. Шунингдек, Франц Кафканинг тафаккур дуёнси шаклланишида энг муҳим мезонлар ҳақида ҳам мунаққидлар фикрлари бойитилди.