Трикотаж матоларининг технологик кўрсаткичларига иккиламчи материал ресурсларининг таъсири - Тоирова Г.Т.; Нурбоев Р.Х; Очилов Т.А. (NEW APPROACHES IN EDUCATION: PEDAGOGY, INNOVATION, AND DEVELOPMENT, 2026)
ушбу мақолада ишлаб чиқариш шароитида 30,0% тикланган тола, 70,0% пахта толаси, 33,0% тикланган тола, 67,0% пахта толаси, 16,5% тикланган тола, 16,5% йигириш чиқиндиси, 67,0% пахта толаси, 33,0% йигириш чиқиндиси, 67,0% пахта толаси ва 16,5% йигириш чиқиндиси, 16,5% полисэтер толаси, 67,0% пахта толаси аралашмасидан трикотаж матолари олиниб, уларнинг технологик кўрсаткичлари аниқланди.