MUSTAQIL FIKRLASHDAGI QIYINCHILIKLAR VA UNI BARTARAF ETISH YO’LLARI. - Qodirova Nilufar Abdusattor qizi (NEW APPROACHES IN EDUCATION: PEDAGOGY, INNOVATION, AND DEVELOPMENT, 2025)
Annotatsiya: Bizning fikrimizcha, umumta’lim tizimining sifat va samaradorligini belgilovchi eng asosiy mezonlardan biri bu o‘quvchini maqsadga muvofiq ravishda, ya’ni jamiyatga eng katta foyda keltiradigan darajada, uning shaxsiy va kasbiy sifatlarini e’tiborga olgan holda kasb-hunar tanlashga oid mustaqil fikrlash asosida kasbga yo‘naltirishdir.