QISHLOQ XO‘JALIGI DON EKINLARIDA DUKKAKLI EKINLARNING TURLARI VA UNING AHAMIYATI - A’zamqulov Nurbek (NEW APPROACHES IN EDUCATION: PEDAGOGY, INNOVATION, AND DEVELOPMENT, 2025)
Ushbu maqolada dukkakli don ekinlarining xalq xo‘jaligidagi ahamiyati bu ekinning oqsil muammosi va tuproq unimdorligini oshirishdagi o‘rni xamda xozirgi vaqtda qishloq xo‘jaligida don va dukkakli don maxsulotlari yetishtirishning iqtisodiy samaradorlikni oshirish, oziq-ovqat maxsulotlari xavfsizligini ta’minlash va iste’mol ratsionini yaxshilash haqida ma’lumotlar bayon etilgan.