KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISHNING IQTISODIY AHAMIYATI - Isroilova Hulkar Otajonovna; Gafurova Dilobar Karamatovna (NEW APPROACHES IN EDUCATION: PEDAGOGY, INNOVATION, AND DEVELOPMENT, 2025)
Mazkur maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlikning mamlakat iqtisodiyotidagi o‘rni, uni rivojlantirish mexanizmlari, iqtisodiy o‘sishga ta’siri hamda ish o‘rinlari yaratishdagi roli tahlil qilinadi. Tadqiqotda bozor iqtisodiyoti sharoitida kichik biznesni qo‘llab-quvvatlashning ustuvor yo‘nalishlari, iqtisodiy samaradorlik omillari va davlat siyosatining ahamiyati yoritilgan.