Kichik biznes va tadbirkorlikning barqaror rivojlanishdagi o‘rni - Xamraqulova Nasiba Asror qizi; Gafurova Dilobar Karamatovna (NEW APPROACHES IN EDUCATION: PEDAGOGY, INNOVATION, AND DEVELOPMENT, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada kichik biznes va tadbirkorlikning milliy iqtisodiyotning barqaror rivojlanishidagi o‘rni va roli haqida so’z yuritilgan. Kichik biznes iqtisodiy tizimning moslashuvchan va tez rivojlanuvchi bo‘g‘ini sifatida iqtisodiy o‘sishni rag‘batlantiradi, yangi ish o‘rinlari yaratadi, aholi daromadlarini oshiradi hamda innovatsion g‘oyalar haqida ma’lumot beradi. Ushbu maqolada ham mazkur tushunchalarga doir fikr-mulohazalar ko’rib chiqildi.