Blogerlar nutqida sheva elementlarining o’rni va ta’siri - Sevandikova Sabina Olimovna (NEW APPROACHES IN EDUCATION: PEDAGOGY, INNOVATION, AND DEVELOPMENT, 2025)
So’ngi yillarda internet va ijtimoiy tarmoqlar hayotimizning ajralmas qismiga aylangan.Bugungi texnologiyalar rivojlangan davrda yoshlar orasida keng ommalashib bormoqda.Blogelar o’z auditoriyasi bilan erkin muloqotda bo’lish orqali ular o’z nutqlarda sheva va lahjalardan foydalanishadi.