FRAZEOLOGIZMLARNING IFODA, MAZMUN VA USLUBIY XUSUSIYATLARI - Nazarova Sabrina Zafarjon qizi (NEW APPROACHES IN EDUCATION: PEDAGOGY, INNOVATION, AND DEVELOPMENT, 2025)
Ushbu maqolada frazeologizm (frazema) tushunchasi, uning ifoda va mazmun planlari, frazeologizmlarning turlari, shuningdek, uslubiy-funktsional xossalari haqida batafsil tahlil berilgan. Maqolada o‘zbek tilidagi frazeologik birliklarning semantik va ekspressiv xususiyatlari misollar bilan ko‘rsatilib, ularning nutqdagi roli va ifoda boyligi yoritilgan.