ЙЎЛ-ТРАНСПОРТ ҲОДИСАЛАРИ БЎЙИЧА ЎТКАЗИЛАДИГАН ЭКСПЕРТИЗАЛАРНИНГ УМУМИЙ ВА МАХСУС УСЛУБИЁТЛАРИ. - Ҳ.Н. Райимов (NEW APPROACHES IN EDUCATION: PEDAGOGY, INNOVATION, AND DEVELOPMENT, 2025)
Назаримизда, юқоридигилардан келиб чиқиб, ИИВ Академиясида “Эксперт-криминалистик фаолияти” мутахассислиги бўйича ўқитиладиган фанлари доирасига “Йўл-транспорт ҳодисаларида судга оид автотехника ва транспорт-трасология экспертизаларини аҳамияти” мавзусини киритиш ва шу йўналишда билим бериш мақсадга мувофиқ бўлади.