TA’LIM JARAYONIDA PEDAGOGDA INNOVATSION FIKLASHNING SHAKLLANISHIDA INTEGRATSIYANING AHAMIYATI - Narzillayeva , Zarnigor (NEW APPROACHES IN EDUCATION: PEDAGOGY, INNOVATION, AND DEVELOPMENT, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ta'lim tizimida pedagogda innovatsion fikrlashning shakllanishi jarayonida integratsiyaning muhim o'rni ilmiy tahlil qilingan. Ta'lim jarayonida turli ilmiy fanlar, pedagogik yondashuvlar, texnologiyalar va xalqaro tajribalarning integratsiyasi pedagogning ijodiy va tanqidiy fikrlash qobiliyatini rivojlantirishga qanday ta'sir ko'rsatishi, bu esa o'z navbatida o'quvchilarning ta'lim muvaffaqiyatini oshirishga olib kelishi ko'rsatib berilgan.