O‘SMIRLIK DAVRIDA NAMOYON BO‘LADIGAN XAVOTIRLANISH HOLATINING PSIXOLOGIK XUSUSSIYATLARI - Hasanova Dilshoda Sadullayevna (NEW APPROACHES IN EDUCATION: PEDAGOGY, INNOVATION, AND DEVELOPMENT, 2026)
Ushbu maqolada o’smirlik davrida haqida tushuncha, o’smirlarda namoyon bo’ladigan xavotirlanish holatlari, ularni kelib chiqish sabablari hamda o’smirlarning jismoniy va psixik taraqqiyotidagi bilish jarayonlari xusussiyatlari tadqiq qilinadi.