“Qushlar sinfi” bobiga oid mavzularni oʻqitishda “Nilufar guli” grafik organeyzeridan foydalanishning samaradorligi - Yoʻldashev, K.R; Durdiyeva, F.A (NEW APPROACHES IN EDUCATION: PEDAGOGY, INNOVATION, AND DEVELOPMENT, 2025)
Ushbu maqolada Zoologiya darslarida “Qushlar sinfi” bobiga oid mavzularni Nilufar guli grafik organeyzeridan foydalanib oʻtishning afzalliklari haqida fikr-mulohazalar bayon qilingan.Qushlar hayot tarzida mavjud muammolardan kelib chiqib muammoli vaziyatni oʻquvchilarga(talabalarga) taqdim qilish asosida va bu muammolarga yechim topishda bu metoddan foylanish samarali natija beradi.