BUXORO YOSHLARINING INTELLEKTUAL VA KREATIV SALOHIYATI: KELAJAKNI BUNYOD ETISHDAGI O‘RINLARI - Xaydarova, Lobar (NEW APPROACHES IN EDUCATION: PEDAGOGY, INNOVATION, AND DEVELOPMENT, 2025)
Mazkur ilmiy maqolada Buxoro viloyati yoshlarining intellektual va kreativ salohiyatini rivojlantirish yo‘llari, mavjud imkoniyatlar, ularning hudud va mamlakat kelajagini bunyod etishdagi o‘rni hamda ahamiyati tahlil qilinadi. Maqolada yoshlarning zamonaviy bilimlarni egallashi, innovatsion g‘oyalarni ishlab chiqishi, tadbirkorlik faoliyatini yo‘lga qo‘yishi va umuman, ijtimoiy-iqtisodiy taraqqiyotga hissa qo‘shishidagi o‘rni keng qamrovli yoritiladi.