Nemis tilini o‘rganish jarayonida umumiy e’tirof etilgan bosqichlarning nazariy va amaliy tahlili - Xamraliyeva, Gulsanam (NEW APPROACHES IN EDUCATION: PEDAGOGY, INNOVATION, AND DEVELOPMENT, 2025)
Ushbu maqola nemis tilini o‘rganish jarayonidagi bosqichlarni tahlil qiladi. Til o‘rganishdagi lug‘at boyligini oshirish, nutq ko‘nikmalarini rivojlantirish va bosqichma-bosqich metodik yondoshuvlar asosida o‘quv jarayonini samarali tashkil etish muhimligi ko‘rsatib o‘tiladi. Nemis tilini egallashda har bir bosqichning o‘ziga xos xususiyatlari va tavsiya etilgan adabiyotlar muhokama qilinadi.