MADANIY MEROSDAN ILHOMLANGAN KIYIM KOLLEKSIYALARINI YARATISH PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARI - Rajabova Nilufar Shuhratovna (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2026)
Ushbu maqolada madaniy merosdan ilhomlangan kiyim kolleksiyalarini yaratishda qo‘llaniladigan pedagogik texnologiyalar tahlil qilinadi. Milliy ornamentlar, ranglar, naqsh va bezak elementlarini zamonaviy libos dizayniga integratsiya qilish metodikalari yoritib beriladi. Shuningdek, talabalarni kreativ fikrlash, innovatsion yondashuvlar orqali yangi kiyim kolleksiyalarini yaratishga rag‘batlantirish usullari ko‘rib chiqiladi.