RAQAMLI PEDAGOGIK PLATFORMALARDA AI YORDAMIDA VIZUAL DARSLAR ISHLAB CHIQISH - Qudratov Hasanali Otabek o‘g‘li, (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2026)
Ushbu maqolada raqamli pedagogik platformalarda sun’iy intellekt (AI) yordamida vizual darslar yaratish metodikalari tahlil qilinadi. AI texnologiyalari talabalarning individual o‘rganish ehtiyojlariga moslashtirilgan interaktiv va vizual resurslarni ishlab chiqishga yordam beradi. Maqolada shuningdek, AI asosidagi vizual darslarning pedagogik samaradorligi, talabalarning faolligi va o‘rganish natijalarini oshirishdagi roli muhokama qilinadi.