SUN’IY INTELLEKT ASOSIDA VIZUAL O‘QUV MATERIALLARINI INDIVIDUALIZATSIYALASH - Qudratov Hasanali Otabek o‘g‘li, (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2026)
Ushbu maqolada sun’iy intellekt (AI) texnologiyalari yordamida vizual o‘quv materiallarini individualizatsiyalash metodikalari tahlil qilinadi. AI yordamida talabalarning individual o‘rganish ehtiyojlari, o‘quv tezligi va qiziqishlariga moslashtirilgan vizual resurslar yaratish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi. Maqolada shuningdek, AI asosidagi individualizatsiyalashgan vizual materiallarning pedagogik samaradorligi, talabalarning faolligi va o‘rganish natijalarini oshirishdagi roli muhokama qilinadi.