Boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida muvaffaqiyatga erishish ko‘nikmalarini shakllantirish - D.S.Saparboyeva, (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida muvaffaqiyatga erishish ko‘nikmalarini shakllantirishning ayrim jihatlari ilmiy pedagogik jihatdan asoslangan.