ЎСМИРЛАРДАГИ НЕЙРО РЕСПИРАТОР СИНДРОМНИ ДИАГНОСТИК БАХОЛАШ. - Эрнаева Гуласал Ҳазратовна; Қарахонова Сарвиноз Алишеровна (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Ушбу мақола ўсмирларнинг вегетатив статусдаги ўзгаришлар, психоэмоционал сферасидаги бузилишларни таҳлил қилишга қаратилган.