MAKTABGACHA YOSHIDAGI BOLALARDA XULQ MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH YO’LLARI - Abdurahmanova , Munojat (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshidagi bolalarda xulq madaniyatini shakllantirish yo’llari va milliy muloqot xulqini shakllantirishning dolzarbligi, maqsadi hamda vositalari haqida fikr yuritiladi. O‘zbek xalqining boy milliy madaniyati va an’analari asosida bolalarda muloqot madaniyatini rivojlantirish yo‘llari yoritiladi.