СОВРЕМЕННЫЕ ПОДХОДЫ К ФОРМИРОВАНИЮ ЛОГИЧЕСКОГО МЫШЛЕНИЯ - EGAMBERGANOVA GULMIRA SHAVKATOVNA (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Ushbu maqolada ta'lim tizimini modernizatsiya qilish sharoitida o'quvchilarning mantiqiy fikrlashini rivojlantirishning zamonaviy yondashuvlari ko'rib chiqiladi. Alohida e'tibor interaktiv o'rganish usullariga, jumladan, analitik va tanqidiy ko'nikmalarni rivojlantirishga qaratilgan o'yin va tadqiqotga asoslangan yondashuvlarga qaratilgan. Unda tizimli va faoliyatga asoslangan yondashuvlar o'quvchilarning o'rganish sifatini oshirish uchun juda muhim degan xulosaga kelish mumkin.