Maktabgacha yoshidagi bola shaxsini tarbiyalashda maktabgacha ta`lim tashkiloti va oila hamkorligi - Omonova , Ergashoy (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshidagi bola shaxsini tarbiyalashda maktabgacha ta`lim tashkiloti va oila hamkorligi va maktabgacha yoshidagi bola shaxsini shakllantirishda maktabgacha ta`lim tashkiloti va oila hamkorligi haqida ma’lumot berilgan.