Tarbiyachilarda ilmiy tadqiqotchilikka oid layoqatni rivojlantirish mazmuni - Mamatova , Maxliyo (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Ushbu maqolada tarbiyachilarda ilmiy tadqiqotchilikka oid layoqatni rivojlantirish mazmuni yoritib berilgan.