MTTda rivojlantiruvchi markazlarni tashkil etish vazifalari va maqsadlari - Muhammadqulova , Ma‘mura (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti guruh xonasida rivojlanish markazlar dolzarbligi,ahamiyati hamda, ta’limiy vosita ekanligi haqida ma’lumot berilgan.