MTTning ta’limiy faoliyatlarda bolalarni estetik tarbiyalash - Mamajonova , Mukarramxon (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda estetik tarbiya keng ma’noli tushuncha dolzarbligi,ahamiyati hamda, hissiy tajribaga asoslangan, anglashning ta’limiy vositasi ekanligi haqida ma’lumot berilgan.