Maktabga tayyorlov guruhi bolalarida yozish ko‘nikmasini shakllantirish - Izbasarova , Gulsara (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotining maktabga tayyorlov guruhi bolalariga yozish qoidalarini o‘rgatishda mashq va usullardan foydalanish ahamiyati haqida yoritilgan. Yozishning murakkab jarayon ekanligi va unda tarbiyachining vazifasi bayon etilgan bo‘lib yozish jarayonining hissiy qulayligi va maktabga o‘tish davrining xususiyatlari bo‘yicha fikr va mulohazalar berilgan.