Milliy amaliy san’at namunalarini o‘quv jarayoniga integratsiya qilishning ijtimoiy-madaniy ahamiyati - Muzropova Guljamol Mardonovna (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Annotatsiya: Maqolada milliy amaliy san’at namunalarini o‘quv jarayoniga integratsiya qilishning ijtimoiy va madaniy ahamiyati tahlil qilingan. Ushbu yondashuv o‘quvchilarda milliy madaniyatni anglash, estetik did va badiiy tafakkurni rivojlantirish, shuningdek, ijtimoiy qadriyatlar va xalq an’analariga hurmat ruhini shakllantirish imkonini beradi. Maqolada milliy amaliy san’atni ta’lim jarayonida tatbiq etishning metodik asoslari, innovatsion pedagogik texnologiyalar va o‘quvchilarda madaniy xabardorlikni oshirish yo‘llari ko‘rsatib berilgan.