SAN’AT TA’LIMIDA TALABALAR IJODIY QOBILIYATLARINI SHAKLLANTIRISHDA INNOVATSION METODLAR - Muzafarova Sanobar Murodullayevna (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada san’at ta’limida talabalar ijodiy qobiliyatlarini shakllantirishda innovatsion metodlar va pedagogik yondashuvlar tahlil qilinadi. Maqolada interfaol mashg‘ulotlar, loyiha asosidagi darslar va raqamli texnologiyalar talabalar ijodiy tafakkurini rivojlantirishda qanday samarali ishlatilishi ko‘rsatib berilgan. Shuningdek, pedagogik yondashuvlar va metodik vositalar ijodiy faoliyatni rag‘batlantirish, kompozitsion fikrlash va vizual tafakkurini oshirishdagi ahamiyati yoritilgan.