Oilaviy muammolarni hal etishda ijtimoiy ishchining roli - Soyibjonova Dilnoza Shuhratbek qizi (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yoshlar bilan ishlashda ijtimoiy ishning mohiyati, asosiy tamoyillari hamda samaradorligini oshirish yo‘llari yoritilgan. Yoshlar ijtimoiy muhitining o‘zgaruvchanligi, ularning ehtiyojlari va muammolarini aniqlashda kompleks yondashuvning ahamiyati ko‘rsatib o‘tilgan. Shuningdek, ijtimoiy ishda innovatsion yondashuvlar, psixologik qo‘llab-quvvatlash mexanizmlari, davlat dasturlari va yoshlar siyosatini amalga oshirishda ijtimoiy xodimlarning o‘rni tahlil qilingan.