NOGIRONLIGI BO‘LGAN SHAXSLAR BILAN ISHLASHDA IJTIMOIY XIZMAT TIZIMINI RIVOJLANTIRISH - Soyibjonova Dilnoza Shuhratbek qizi (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada nogironligi bo‘lgan shaxslar bilan ishlashda ijtimoiy xizmat ko‘rsatish tizimini rivojlantirish masalalari yoritilgan. O‘zbekiston Respublikasida nogironlar huquqlarini himoya qilish, ularning ijtimoiy hayotga integratsiyasini ta’minlash, reabilitatsiya jarayonini modernizatsiya qilish hamda xizmatlar sifati va qamrovini kengaytirish bo‘yicha amalga oshirilayotgan islohotlar tahlil qilingan. Maqolada davlat va nodavlat tashkilotlar hamkorligi, “inklyuziv jamiyat” g‘oyasi, raqamli texnologiyalarni ijtimoiy xizmat tizimiga joriy etish yo‘nalishlari alohida o‘rganilgan.