YOSHLAR ORASIDA EKOTURIZMNI RIVOJLANTIRISHNING IJTIMOIY AHAMIYATI - Muhsina Joʻraboyeva (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Ushbu maqolada yoshlar orasida ekoturizmni rivojlantirishning ijtimoiy, ekologik va madaniy ahamiyati tahlil qilinadi. Maqolada ekologik ongni shakllantirish, tabiiy va madaniy merosni saqlash, yoshlarning sog‘lom turmush tarzini rag‘batlantirish, shuningdek, ularni mintaqaviy va xalqaro turizm jarayonlarida faol ishtirok etish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, ekoturizm orqali yoshlar orasida ijtimoiy barqarorlik va ekologik madaniyatni rivojlantirish masalalari ko‘rib chiqilgan.