RAQAMLI IQTISODIYOT DAVRIDA SHARTNOMA HUQUQINING RIVOJLANISH TENDENSIYALARI - Aliyev Asilbek Baxromovich (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Maqolada raqamli iqtisodiyot sharoitida shartnoma huquqining rivojlanish tendensiyalari tahlil qilinadi. Tadqiqotda elektron shartnomalar, raqamli imzo, blockchain texnologiyalari, shuningdek shartnoma tuzish va bajarilish jarayonidagi yangi huquqiy mexanizmlar ko‘rib chiqilgan. Maqolada raqamli iqtisodiyotning shartnoma huquqiga ta’siri, huquqiy risklar va innovatsion yechimlar muammolari o‘rganilgan. Shuningdek, xalqaro tajriba va normativ-huquqiy me’yorlar bilan solishtirma tahlil amalga oshirilgan.