KUTUBXONACHILIK KASBIGA BO‘LGAN MUNOSABAT VA KASBIY IJTIMOIYLASHUV - Abdullaeva Nurjamal Maxsudovna (INTEGRATION OF EDUCATION AND SCIENCE: GLOBAL CHALLENGES AND SOLUTIONS, 2025)
Ushbu maqolada kutubxonachilik kasbiga bo‘lgan munosabat va kasbiy ijtimoiylashuv masalalari tahlil qilinadi. Kutubxonachilikning zamonaviy talablariga moslashish, professional kompetensiyalarni rivojlantirish va foydalanuvchi markazli xizmatlarni taqdim etish jarayoni, shuningdek, kasbiy ijtimoiylashuvning kutubxonachining ish faoliyatidagi roli yoritilgan. Maqolada kutubxonachilik kasbiga motivatsiya, malaka oshirish, jamoaviy ish va kasbiy etika masalalari ham ko‘rib chiqilgan.